• darkblurbg

“ Ik ervaar Esther als een vrouw die haar leiderschap neemt. Ieder mens heeft mannelijke en vrouwelijke competenties. De kracht van Esther zit ‘m in het combineren van mannelijke en vrouwelijke competenties en juist met deze combinatie maakt ze impact. Zij is een leider die vanuit zelfvertrouwen verbindt en weet dat het resultaat dan als vanzelf volgt. ”

- Marlies van der Putten Quality Contact ​-

“ Kan precaire problemen ontwapenend pragmatisch tot een goed einde brengen 

- Erik Punt Director bij de Eijk Groep -

“ Esther haar drive en enthousiasme werken aanstekelijk. Door haar ontwapende aanpak nodigt Esther de ander uit zich werkelijk te laten zien en het masker te laten vallen. Esther weet van de diepte en de lichtheid. ”

- Louise Vinke – LSVNK Consultancy & Coaching -

“ Ik vond de rust van Esther erg prettig. Ze is praktisch en heeft mij de ruimte gegeven mijn eigen antwoorden te vinden’ ”

- Sandra -

“ ik heb meer inzicht gekregen in mijn belemmerende overtuigingen en waarom ik de dingen doe die ik doe. Ik voel nu meer rust en voor het eerst het gevoel dat ik echt stappen kan maken ”

- Karen-

“ Pragmatisch, resultaatgericht en gevoel voor humor  ”

- Wilbert van Putten, GEPU voor horeca en grootgebruik-

“ Ik vond het heel fijn om een keer niet hetzelfde verhaal te voeren, maar echt naar binnen te gaan om daar de oplossingen te halen. Esther doet dit goed door het lijf in te zetten. Dit gaf mij veel duidelijkheid ”

- Anneke-