• darkblurbg
    Esther haar drive en enthousiasme werken aanstekelijk. Door haar ontwapende aanpak nodigt Esther de ander uit zich werkelijk te laten zien en het masker te laten vallen. Esther weet van de diepte en de lichtheid.’
    Louise Vinke – LSVNK Consultancy & Coaching

Over mij

Laat ik mij eerst even aan je voorstellen: mijn naam is Esther Polak, oprichter van SConnect en altijd al nieuwsgierig geweest naar het gedrag van mensen, zowel binnen organisaties als erbuiten. Gedrag kunnen doorzien en samen aan de slag gaan om dit te verbeteren, dat vind ik het leukste. Daarom begeleid ik graag organisaties, leiders en individuen om te onderzoeken wat er in de diepste lagen gebeurt en daarin een duurzame verandering te maken. Goed luisteren naar de behoefte is hierbij van essentieel belang. Is de vraag duidelijk, zijn de randvoorwaarden geschetst en de doelen omschreven? Dan gaan we aan de slag.

Soms lopen we, al dan niet onbewust, in rondjes. Wat je ook probeert, er lijkt maar geen duidelijkheid te ontstaan over wat je het beste kunt doen om er weer uit te komen. Je krijgt geen grip op waar het nu werkelijk om gaat.

Mijn persoonlijke missie

Organisaties en individuen helpen om hun belemmeringen radicaal los te laten, zodat er ruimte ontstaat voor echte verandering. Inzichtelijk maken waarom problemen ‘zich blijven herhalen’ en nieuw perspectief bieden om daarvan los te komen. Ik vind het prachtig om te zien hoe organisaties, medewerkers en individuen zich ontdoen van hun belemmeringen en die volgende stap zetten. Vanuit een nieuw perspectief.

Mijn achtergrond

SConnect is voor mij een logische nieuwe stap geweest in mijn leven. Ik ben opgeleid als HR professional en heb een MBA opleiding gedaan om mijzelf te ontwikkelen tot een brede gesprekspartner. Ik heb daarbij veel ervaring opgedaan, bijvoorbeeld door het begeleiden van uitdagende veranderprocessen in verschillende bedrijfstakken. In mijn rol als HR-manager weet ik als geen ander wat veranderprocessen vragen van mensen en de organisaties waar zij werken.

Als coach ligt mijn kracht in het onbewuste, bewust te maken. Daarbij luister ik vooral naar wat niet hardop wordt gezegd. Ik help organisaties, medewerkers en individuen zich te ontdoen van hun belemmeringen, zodat die gewenste verandering echt mogelijk wordt. Met aandacht kijken naar die gedachten en emoties, die vaak onder de oppervlakte blijven. Zo voeren we samen het echte gesprek.

Ik ben gespecialiseerd in systemisch werken, individuele begeleiding en professionele begeleiding van individuen, teams, leiders en organisaties. Daartoe heb ik aanvullende opleidingen gevolgd bij o.a. Nyenrode en bij Phoenix Opleidingen.